Absolute lektester T6990

Absolute lektester T6990

Altijd eenvoudiger.

T6990, een nieuw ontwerp van het succes van zijn voorganger M6990, een duidelijk verbeterde gebruikersinterface, dankzij een innovatief paneel van gehard glas met ingebouwd capacitief toetsenbord, met een 3,5″ kleurendisplay.
Het nieuwe display met hoge resolutie maakt het nog gemakkelijker om de testcyclus en de programmeermenu’s te bekijken, en het capacitieve toetsenbord maakt een snelle invoer van de parameters mogelijk.

 

Alle verbindingen die je nodig hebt.

T6990 heeft een beperkter poortaanbod dan het hoge niveau, maar is net zo compleet: een USB-slave-poort, RS232, RS485 en Can-bus.

Het frontpaneel heeft een master USB-poort voor aansluiting op een USB-stickl voor het opslaan van de uitgevoerde tests, het back-uppen/herstellen van parameters en het upgraden van de firmware.

De aansluiting van thermische printers, barcode/datamatrixlezers en markers gebeurt automatisch via een intern menu.

Zo klein, maar toch zo krachtig.

T6990 kan rekenen op een meetresolutie van 0,1 Pa tot 1 bar (0,5 Pa tot 6 bar) stabiel en ruisvrij, waarbij een deel van het meetgedeelte dat op de hogere series T8000 en T9000 is geïmplementeerd, wordt gedeeld.
Ondanks het feit dat het is ontworpen als een instapmodel, zijn de meetprestaties absoluut vergelijkbaar met die van de rest van het ForTest-assortiment.

Compacte uitvoering

Ondanks de compacte afmetingen die het gebruik van meer vereenvoudigde menu’s noodzakelijk maakten, werd de gebruikersinterface van de T6990 echter ontworpen om het programmeren van de testparameters te vergemakkelijken.

Het frontpaneel is gemaakt van één enkele plaat gehard glas en aluminium, waardoor het uiterst eenvoudig te reinigen is, waardoor de T6990 geschikt is voor gebruik in het laboratorium en op de productielijn.

De uitgebreide interne menu’s zijn eenvoudig te begrijpen en de grafische interface is ontworpen om alleen belangrijke informatie weer te geven.

Datasheet

 

 

– Externe uitlaatfilter met beschermingsfilter.
– 3-weg pneumatisch ventiel.
– 5-wegs pneumatisch ventiel.
– Externe startknop.
– Externe start/stopknop.
– Externe start/beëindiging
– Externe drukknop 4 programma’s selectie
– Voetpedaal
– Barcodelezer
– Zelfklevend etiket voor printer
– I/O signalen verlengkabel
– Venturi-generator
– Luchtfilter
– Staubli-stekker
– Precisie micrometer mondstuk
– Micrometer mondstuk
– M Serie Manager Software
– TTTY
– Serieel protocol
– PC-seriële kabelhouder – M-serie
– Buitentemperatuursensor
– 3-weg pneumatisch ventiel met stuurventiel
– Software Data Manager
– Thermische printer met Peel-Off
– Thermische printer zonder Peel-Off
– Start op afstand / Afbreken / Goed / Afwijzen
– Luchtfilter 5 micron